perjantai 14. joulukuuta 2012

50 vuoden ystävyys (Eija Loisa)


Kesällä 2011 tuli kuluneeksi 50 vuotta siitä kun ystävättäreni ja minun ystävyyden taival alkoi. Ystävättäreni oli kesällä 1961 6kk ikäinen ja minä vähän nuorempi(:))3kk. Meistä on valokuva, jossa olemme vatsallamme vierekkäin nurmikolla viltillä. Kuva on otettu niin, että kasvomme näkyvät, ihana kuva!

Ystävyytemme 50 vuotisjuhlapäivän päätimme viettää todella upeasti! Koristelimme henkilöautomme oman puutarhan tuoksuvilla ruusuilla ja pakkasimme mukaan juustoja ja muita herkkuja sekä tietenkin kuohuvaa juhlajuomaa. Kuljettajaksi saimme tyttäreni, jonka kummitäti ystävättäreni on. Matka Mikkelistä Savonlinnaan oli iloinen ja nauruinen!

Savonlinnassa kävimme tutustumassa illan näytöksen esittelyyn, joka oli Don Giovanni. Esittelyn jälkeen ruokailimme ihastuttavassa Linnan krouvi ravintolassa, sää oli helteinen, joten olimme ravintolan sisätiloissa ihan kahdestaan pöytävarauksen ansioista. Ruoka oli hyvää ja tunnelma lämmin!

Elämämme ensimmäinen ooppera oli suuri elämys ja niinpä päätimme muuttaa perinteisen kesäisen yhteisen teatteriretken oopperaretkeen. Tänä kesänä 2012 näimme upean ja mahtavan Aidan! Siinä oli todella kaikkea! Oopperaa, balettia, kuoroa, näköä ja kokoa! Näkemisiin taas ensikesänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti